Hello!! My name is Jeanine

I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!

Latest Recipes

Latest Tweets

Сцена та її популярність серед китайської публіки

Любов азіатів не обмежується класикою: вони вже давно з інтересом придивляються до російської поп-музики. Деякі з наших артистів використовують цю можливість для просування та заробітку. Адже населення в Азії в рази більше, а значить, зібрати великий сайт набагато легше.

Піонери — група «Тату»: дівчата стали мегапопулярними в Японії та Китаї.

Нещодавно Поліна Гагаріна брала участь в шоу Singer в Китаї. Співала китайською – нелегку мову їй допомагав опанувати репетитор. Але вистава російською мовою стала вірусною в мережі: «Кукушка» має 38 мільйонів переглядів. У Мережі навіть є окремі відео з бурхливою реакцією іноземців на цей хіт.

Творчістю автора пісні Віктора Цоя зацікавилися і в Південній Кореї. Кавер-версії «Cuckoo» та «8th Grader» отримали понад 1,5 мільйона переглядів на каналі Song Won Seob. У коментарях корейця похвалили за наполегливість в оволодінні російською мовою і щирість.

Вітас давно користується популярністю в Китаї. У Шанхаї йому навіть поставили своєрідний пам’ятник: у напівголому вигляді співак із зябрами грає на баяні. У 2006 році виконавиця знялася для місцевого телебачення, а потім поїхала на гастролі. Артист регулярно збирає зали, співає кілька пісень китайською, виступає на китайських телеканалах, знімає «розмовні» кліпи на кшталт «Made in China». Хтось вважає його успіх в Азії результатом вмілої реклами, але продюсер Вітаса Сергій Пудовкін впевнений, що причина в іншому.

Публіці в Північній Кореї більше сподобався Shaman: корейки виконали пісню «Stand Up» на концерті в Пхеньяні на честь 70-річчя закінчення Корейської війни. Також у попурі прозвучали композиції Олега Газманова та Булата Окуджави.